Impressionistisk, teknokratisk och modernistisk naturalism - Moe, Essie (2021)
Naturalistisk design har blivit en trend i planteringar. Tidigare studier på människors uppfattningar av stilen har sällan delat in deltagare i kulturella eller socioekonomiska grupper. Det här arbetet syftar till att undersöka hur människor med olik ekonomisk och kulturell bakgrund uppfattar naturalistisk design, för att bidra i frågan om hur framtidens planteringar kan minska risken att genom estetik exkludera människor med låg socioekonomisk status eller tillhörande minoritetskulturer.