Potential för ökad specialanpassning av trävaror till byggföretag : nya möjligheter för träleverantörer? - Holst, Marie (SLU/Dept. of Forest Products, 2010)
Denna studie är utförd i samarbete med Moelven, ett av Sveriges större skogsindustriella företag.