Biologisk bekämpning och omgivande lagar och regelverk i ekologisk humleodling - Levin, Oliwer (SLU/Dept. of Plant Protection Biology, 2020)
Det här arbetet undersöker hur möjligheten till att implementera biologisk bekämpning i en ekologisk humleodling begränsas av rådande regelverk, samt hur en integrerad växtskydds (IPM)- strategi skulle kunna utformas. Arbetet har genomförts som en litteraturstudie i samband med djupintervju med en internationell odlare av ekologisk humle.