Känslig miljö under stor infrastruktur : en studie och gestaltningsförslag för Gömmarravinen - Mårtensson, Hanna (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2020)
Detta examensarbete handlar om att gestalta utifrån en plats förutsättningar, behov och framtidsplaner, allt detta i en svår trafikmiljö. Med målsättningen att stärka konnektiviteten, alltså kopplingarna mellan landområden, resulterar arbetet både i en studie och ett gestaltningsförslag. Syftet är att skapa en medvetenhet i hur passager i infrastrukturprojekt kan gestaltas. Detta utifrån en specifik plats och anpassad för de som är mest troliga användarna.