Enskilda svenska skogsägares kunskap avseende beskattning av skogsintäkter - Kastensson, Johan; Norder, Nils (SLU/School for Forest Management, 2020)
Det här arbetet syftar till att undersöka kunskapsnivån kring beskattning av skogsintäkter hos skogsägare i Sverige. Det syftar även till att undersöka om det är så att kunskapsnivån skiljer sig emellan de skogsägare som de facto bor på sin fastighet, så kallade närbor, och de som inte bor på sin fastighet, det vill säga utbor.