Hållbara alternativ till ogräsmedel innehållande glyfosat - Swensson Källén, Annika (2020)
Detta är en litteraturstudie som undersöker hållbara alternativa metoder för att kunna ersätta ogräsmedel innehållande glyfosat inom grönsaksodling på friland.