Mellangrödor och dess odling - Ekdahl, Felicia (2020)
Detta arbete tar upp varför fler bör odla mellangrödor och vad som kan ske om mellangröda inte odlas. Här presenteras även lösningar på hur fler lantbrukare kan lockas till att börja odla mer mellangrödor och vad som kan göras får att få lantbrukare att fortsätta odla mellangrödor. Arbetet tar även upp definitionen av mellangrödor, funktioner och hur den påverkar markstruktur och hur näringsupptaget fungerar.