Kartering av lämnade hänsynsområden vid slutavverkning med hjälp av fjärranalys - Nilsson, August (2020)
Vid slutavverkning av skog är det viktigt att hänsynsområden lämnas kvar för att gynna den biologiska mångfalden. Den här studien har undersökt om lämnade hänsynsområden vid en slutavverkning kan kartläggas med hjälp av fjärranalys.