I Peter Pans fotspår - Johansson, Tina (2020)
Intresset för den här studien har byggts på genom åren. Barn och unga har alltid engagerat mig och mitt tidigare arbete som lärare och förskolelärare har gett mig god insikt i barns lekutveckling och lärande. Därför blev det naturligt för mig att engagera mig i barns utemiljöer efter tre år på utbildningen till Trädgårdsingenjör på SLU i Alnarp.