Mätning av målprioritering, måluppfyllnad och kundtillfredsställelse : en jämförelse mellan svenska privata storskogsägare och ett förvaltningsbolag - Westberg, Alexander (SLU/Department of Forest Biomaterials and Technology (from 131204), 2019)
Trenden inom skogsbruket är att strukturen av skogsägare förändras. Undersökningar som är gjorda på utvecklingen av skogsmarknaden visar att skogsföretagen har varit långsamma att anpassa sitt tjänsteutbud till skogsägarnas förändrade behov och detta har skapat ett gap mellan skogsägarnas behov och skogsföretagens tjänsteutbud. Att skogsföretagen eftersträvar nöjda och lojala kunder är en förutsättning för långsiktig lönsamhet och inom skogsbruket uppmärksammas allt mer behovet av att ta reda på kundtillfredsställelsen.