Mönsterspråk för löparvänlig stad : ett första steg - Moberg, Zara (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2019)
Arbetet syftar till att skapa ett mönsterspråk för löparvänlig stad och därigenom ge exempel på användning av mönsterspråk som format för att beskriva upplevelse av landskap.