Att transformera platsspecifikt : Lantmännens pir i Ystad industrihamn - Sundén, Hampus (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2019)
Med bakgrund i en kritisk diskussion i hur hamnomvandlingsområden ofta går i en monoton och generisk utveckling ämnar denna studie att förstå hur Lantmännens pir i Ystads kommun kan transformeras.