Affärsrelationers påverkan på Kinnarps tillgång på FSC-certifierad råvara - Sunesdotter, Elin (SLU/Dept. of Forest Products, 2010)
Kinnarps är en av Europas ledande producenter av inredningslösningar för offentliga miljöer, huvudsakligen kontorslösningar. Företaget har en utpräglad miljöprofil och har nyligen tagit ett strategiskt beslut att innan 2020 ska råvaran för deras produktion av planmöbler vara FSC-certifierad.