Omgivningens påverkan på pollinering av rödklöver - Brodde, Frans; Åkesson, Pär (2019)
I flera år har man sett skördeskillnader inom samma sort rödklöver oberoende av odlingsplats. Sommaren 2017 genomförde vi praktiska studier på sex gårdar runt om i Skåne för att kartlägga vilka faktorer som påverkar frösättningen i tetraploid rödklöver.