Gestaltningsstrategi för Åstorps urbana landskap - Tegmar, Malin (2019)
Åstorp är en mindre järnvägsort i nordvästra Skåne vars centrum sedan flera år upplevs folktomt och otryggt. Några förändringar som kommer att påverka Åstorps centrum under de närmsta åren är byggandet av ett nytt bostadsområde alldeles intill stationen, ett nytt kommunhus samt en ny tåglinje mellan Åstorp och Malmö. Förutom dessa förändringar måste Åstorp hitta vägar att möta allmänna samhällsutmanningar och förbereda sig inför de nya sorters fordon som just nu utvecklas.