Wild animal selfies : det nya turistfenomentes påverkan på välfärd och bevarande av bengalisk tiger, Panthera tigris tigris, och brunhalsad tretåig sengångare, Bradypus variegatus - Lindholm, Jenny (SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231), 2018)
Wild animal selfies är ett relativt nytt fenomen som under senare år växt explosionsartat. Tack vare sociala medier kan vi nu dela med oss av information till hela världen och många eftersträvar nu den positiva respons som råder för bilder som är tagna på en själv där man håller ett vilt djur som fotorekvisita.