Ståndortsanpassat växtmaterial i urbana områden - Hellman, Matilda; Skog, Maja (2018)
Vegetation och grönområden i närmiljön har visat sig ha en tydlig effekt på människors välbefinnande. Detta i kombination med en rad andra funktioner, såsom bland annat hjälp med klimathantering och biologisk mångfald, gör vegetationen och grönstrukturen till ett ytterst viktigt inslag i urbana miljöer.