Stråk : ett gestaltningsprogram för Årstaparken, Uppsala - Bäckström, Elvira (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2018)
Första gången jag besökte Årstaparken var i samband med en inventering under min praktik våren 2017, mitt första intryck var att parken var stor med mycket grönska och svår att orientera sig i.