Artificiell insemination inom dikalvproduktion : en intervjustudie - Losbrant, Mikael (SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101), 2018)
Artificiell insemination (AI) är ett fantastiskt verktyg för att på ett enkelt sätt sprida genetiskt material över hela världen, den gör att problem som inavel och genetiska defekter minskar och det ger en friskare population av nötkreatur.