Parkstråk längs Ronnebyån - Bertland, Sanne (2018)
Ett nytt stadsområde med en intilliggande park ska växa fram enligt hållbarhetskonceptet Cradle to Cradle® i centrala Ronneby, Blekinge. Parken som ligger som ett stråk längs Ronnebyån ska koppla samman Ronneby centrum och Ronneby Brunnspark. Examens–arbetets syfte är att vidareutveckla parkstråket och att ta fram ett gestaltningsprogram som grundas i Cradle to Cradle® samt Brunnsparkens gestaltning.