Rådgivning till distansskogsägare - Andersson, Simon; Magnusson, Karl (2018)
Målet med denna studie är att undersöka begreppet distansskogsägare i en nordlig kontext och hur avstånd till fastigheten, mål och kunskap påverkar skogsägarskapet samt vilka rådgivningstjänster de efterfrågar. Datain-samlingen till studien har skett med kvantitativ postenkät samt digital enkät som skickats ut till 500 distansskogsägare, boende i Norrlands kustland. En-käten har sammanställts och analyserats utifrån insamlad data och jämförts med tidigare studier.