Vegetation i anlagda våtmarker - Odgrim, Angelica (2018)
Rening av dagvatten genom våtmarker och så kallade vattenparker har på senare tid blivit mer populärt, dels ut reningsaspekten men även för att området dessutom kan användas i rekreations- och utbildningssyfte på samma gång som det är ett utmärkt sätt att gynna den biologiska mångfalden. Samtidigt som det blir mer populärt att anlägga dessa vattenparker tycks kunskapen vara ganska bristfällig om vilka växter som är lämpliga att etablera utifrån ett reningsperspektiv.