Jämförande av lönsamhet mellan ekologisk och konventionell växtodling i Skåne - Gustafsson, Karl; Jansson, Fredrik (2018)
Efterfrågan på ekologiska råvaror och produkter ökar årligen och det inhemska behovet överstiger utbudet. Arbetet visar på en fortsatt ökning av efterfrågan på ekologiska livsmedel i Sverige.