Hästägarens attityd till fysioterapi - Johansson, Maria (SLU/Dept. of Animal Environment and Health (until 231231), 2010)
Arbetet handlar om fysioterapi och alternativa behandlingsmetoder (KAM) på häst, och vad hästägarna tycker om dessa metoder. Olika vanliga behandlingsformer har beskrivits och hästägares åsikter kring dessa har kartlagts i kvalitativa intervjuer och en enkätundersökning.