Barns lek och utemiljöns betydelse för denna - Ripa, Isabelle (SLU/Landscape Architecture (until 121231), 2010)
Det är ingen svår konst att känna igen ett rum som bebos av ett barn. Där finns barntapeter, heltäckningsmatta, mycket färg och naturligtvis leksaker. Så ser barnets närmaste innemiljö oftast och förhoppningsvis ut, men hur är det med utemiljön?