Möten i det offentliga rummet : att planera för sociala interaktioner - Berg, Lovisa (SLU/Landscape Architecture (until 121231), 2010)
Människor får möjlighet att ses och mötas i stadens offentliga rum. För att försäkra att staden på ett hållbart sätt planeras för dess invånare, behövs kunskap kring hur det sociala livet i offentliga rum fungerar och även hur vi kan bibehålla och utveckla dess funktion som mötes-, aktivitets- och uppehållsplats.