Ökad bioenergianvändning för LRF:s medlemmar på Gotland - Ekdahl, Jan (SLU/Dept. of Bioenergy, 2007)
I rapporten "Marknadsläget på Gotland för biobränsle från skogsråvara" (Rapport i kursen Bioenergi C) framkom vissa möjligheter för lantbrukare på Gotland att ta del i bioenergimarknadens utveckling på Gotland.