Fälttest av en ny metod att med objektiva mätmetoder karaktärisera egenskaperna hos ridunderlag : en pilotstudie - Hållbus, Josefin (SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and Biochemistry (until 231231), 2009)
Background