Etiologi och morfologi för neoplastiska prostataförändringar hos hund - Uhrenfeldt, Martin (SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231), 2010)
Denna uppsats är en litteratursammanställning baserad på utförd forskning rörande etiologi och morfologi hos prostatacarcinom hos hund. Litteratursökningen har utförts i databaserna Web of Knowledge och PubMed.