Handbok och inspirationsbok för landskapsarkitekter : om att göra medvetna val i frågor som rör klimatförändringarna - Löfvendahl, Disa (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2008)
Landskapsarkitekter påverkar klimatförändringarna på främst dessa fyra områden: