Lövstadalen - Hallgren, Ia; Nilsson, Magnus (2008)
Vid ett före detta grustag norr om Uppsala planerar Skanska Nya Hem att bygga ett villaområde. Inför detaljplanearbetet vill Skanska Nya Hem att vi ska upprätta en illustrationsplan över området som kan komma att fungera som underlag för det fortsatta arbetet. Gestaltningen ska uppfylla Skanskas önskemål om en exploateringsgrad på 100-160 hushåll, resultera i att schaktmassor varken måste tillföras eller bortföras från området samt överensstämma med Uppsalas översiktsplan för området.