Orsaker till skillnaden mellan beräknad och inmätt volym grot - Hansson, Patrik (2010)
Detta examensarbete är gjort som en utredning i samarbete med Stora Enso Bioenergi AB (SEBAB) och är utfört i region väst, omfattande Dalsland och Värmland.