Växter och jord i urban miljö : en fallstudie vid Västergatan i Eslöv - Forsman, Anna-Carin (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2007)
Detta arbete består av två delar. En litteraturstudie med stort fokus på jorden och en praktisk undersökning av trädraden vid Västergatan i Eslöv där vegetationen består av Acer platanoides och Stephanandra incisa 'Crispa'.