Växtbäddar för träd i gatumiljö : skelettjordars konstruktion och funktion - Pettersson, Josefine (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2006)
Växtbäddar för träd i gatumiljö – skelettjordars konstruktion och funktion är den första rapport på svenska som beskriver användandet, hanteringen och utvecklingen av skelettjord.