Jämförande tidsstudie vid riskörning med kompakteringsskotare och traditionell "lätt" modifierad skotare - Grybäck, Gustav (SLU/Dept. of Forest Products, 2006)
This report is a thesis work for a B.Sc. in Forestry exam at the 5028, SLU.