Vattens påverkan på betongdammar - Johansson, Jesper (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2006)
Detta är ett 10 poängs arbete på C-nivå inom ämnet teknologi. Arbetet är skrivet inom institutionen för landskaps- och trädgårdsteknik på Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp.