Creativity and gardening : a case study from Bandhagen in Stockholm - Grönvik, Mats (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2005)
Sommaren 2004 var jag på besök i Bandhagen i Stockholm. Mellan hyreshusen fann jag två fantastiska trädgårdar som uppstått på eget initiativ från några boende. Efter att min första fascination över att hitta något så oväntat och i denna förstadsmiljö lagt sig, blev jag nyfiken på hur en sådan vacker trädgård kommit till.