Gestaltningsprogram i stråkstudier : metoddiskussion och fallstudie på väg 108 - Terning, Anna (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2005)
Detta arbete har gjorts på uppdrag av Vägverket Region Skåne och behandlar framtagandet av en landskapsanalysmetod, som kan användas för gestaltningsprogram i stråkstudier.