Handel med hotade djurarter - Bornhede, Maria; Nordqvist, Angelica; Tjärnström, Elisabeth; Tranlöv, Malou (SLU/Dept. of Animal Environment and Health (until 231231), 2008)
"År 1973, kom ett antal länder överens om att handel inte får vara orsaken till att vilda djur och växter utrotas." http://www.wwf.se/show.php?id=1122930