Förstärkt natur : metoder för att undersöka landskapselement i ett naturområde - Andersson, Maria (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2017)
I det här arbetet har jag med subjektiva, intuitiva metoder undersökt ett naturområdes utmärkande landskapselement. Jag har också undersökt vad som händer när ett landskapselement förstärkts.