Till- och bortförsel av fosfor i vallodling - Gustafsson, Petter (SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101), 2017)
Syftet med studien är att ta upp de problem som finns med de fosforrestriktioner som finns i samband med organisk gödsling i vallodling.