Rapo seyans evalyasyon sou aplikasyon metod investigacyon-aksyon nan ilo devlopman yo. - Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA) (Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA), 2021)
116 páginas.