Plan operativo anual OTN Nicaragua 2010: Programa Ambiental Mesoamericano - MAP - CATIE, Managua (Nicaragua); CATIE, Turrialba (Costa Rica). Programa Agroambiental Mesoamericano (CATIE, Managua (Nicaragua), 2020)
5 tablas