Vargas Arcila, M., Cartagena Valenzuela, J. R., Franco, G., Correa Londoño, G. A., Quintero Vásquez, L. M., & Gaviria Montoya, C. A. (2019). Changes in the physico-chemical properties of four lettuce (Lactuca sativa L.) varieties during storage. Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA.
Citación estilo ChicagoVargas Arcila, María, José Régulo Cartagena Valenzuela, Germán Franco, Guillermo A. Correa Londoño, Luz Mary Quintero Vásquez, y Carlos A. Gaviria Montoya. Changes in the Physico-chemical Properties of Four Lettuce (Lactuca Sativa L.) Varieties During Storage. Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA, 2019.
Cita MLAVargas Arcila, María, et al. Changes in the Physico-chemical Properties of Four Lettuce (Lactuca Sativa L.) Varieties During Storage. Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA, 2019.