Evaluación de pérdidas de grano en cosecha de arroz, cebada, sorgo y soya realizada con combinada
Arroz-Oryza sativa
Main Author: | Pinto Serrano, R.A. |
---|---|
Format: | Informe |
Language: | Español |
Published: |
Instituto Colombiano Agropecuario
1979
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/23751 https://repository.agrosavia.co |
Similar Items
-
La reducción de perdidas en la recolección de soya con combinada
by: Basto Castillo, Humberto
Published: (2018) -
Evaluación de pérdidas de grano en cosecha de arroz, cebada, sorgo y soya realizada con combinada
by: Pinto S., Reinaldo, et al.
Published: (2018) -
Recomendaciones técnicas de algunos cultivos en Nariño: primera aproximación
Published: (2018) -
Indicators of Physical Soil Quality of the Cereal Producing Andean Area of the Department of Nariño, Colombia
by: Volverás Mambuscay, Belisario, et al.
Published: (2019) -
Genetic differentiation of grain, fodder and pod vegetable type cowpeas (Vigna unguiculata L.) identified through single nucleotide polymorphisms from genotyping-by-sequencing
by: Wu, Xingbo, et al.
Published: (2023)