Entomología Sínica - Jinsheng, Lu (Institutum Etimologicum Chou, 2024)
Magister meus Filippo Silvestri est auctoritas in entomologia Italiae, haud dubie, mundi qucque! In ejus aetate, nullus erat praestantior quam ille entemologista in respectu offertorii tum pro internatione tum pro humano genere, sive practice sive purifice in hoc mundo. lle natus est die 23 Iunii anno 1878, Factus fuit assistens magister St Antonio Berlese. Anno 1904 fuit princeps in Departumento investigaticnis de Zcologia agraria Portici. Anno 1920 fuit rector Collegii agriculturae Portici, Simul quoque R. Laboratorio di Entomologia Agraria e Generale. Anno 1935 fuit R. Univesita di Napoli, usque dum Italia huic bello interesset. Unus erat e Technica Unione viginti et plurium nationum, quater adeptus internationalia praemia, aliquoties legatus Italiae praefuit internatioralibus disputationibus insectorum, atque in caeteris nationibus hujus murdi technicas sermones centies et pluries fecit.