A fűszerpaprika (capsicum annuum l.) termesztése és földolgozása Argentínában [El pimiento picante (Capsicum annuum L.) cultivado y procesado en Argentina] - Norbert, Somogoyi; Nanni, María Luz; Galmarini, Claudio Romulo; Kirschbaum, Daniel Santiago (Sigillum 2000, 2022)
Poster