Fampahafantarana mikasika ny vomanga miaty laoranjy naparitaka - International Potato Center (2025)
Ny antontan-taratasy mitondra ny lohateny hoe "Fampahafantarana mikasika ny kazarana vomanga miaty laoranjy" dia manolotra fampidirana amin'ny antsipiriany momba ny karazana vomanga miaty laoranjy samihafa naparitaka. Izy io dia manasongadina ny toetra manokana an'ny karazana tsirairay, ary koa ny tombony ara-pambolena sy ara-tsakafo.