Fitantanana ny vokatra sy ny ao aorian’ny fijinjana - International Potato Center (2025)
Ny fitantanana tsara ny fambolena sy ny aorian’ny fijinjana dia mampihena ny fatiantoka sy manatsara ny kalitaon'ny vokatra. Ny fijinjana sy fitahirizana araka ny teknika tsara dia miaro ny vomanga amin'ny fahasimbana sy aretina. Ny fanodinana ny vomanga ho chips na potsitra vomanga dia manampy amin'ny fampitomboana ny sandany sy ny fidiram-bolan’ny tantsaha. Ny fanofanana sy fanentanana ny tantsaha dia manampy amin'ny fampiharana ireo fomba fanao tsara ireo.