Wai Ka Sonosa Naka Ngera Fuo Gamo Baiga Tungaahee Yo Ga Asopo Bino Tooni Buku (Gu Vovo Ho). Ka Mbakada Baiga Tungaahee Ringara Yo: Tooni Buku 1 Na 3 - Vernooy, Ronnie; Bessette, Guy; Sthapit, Bhuwon; Dibiloane, Angeline kí; Lettie Maluleke, Nkat; Abner Matelele, Lehlogonolo; Mokoena, Mpolokeng; Phora, George; Sema, Precious; Thabo, Tjikana (2023)
Gi wiri buku re ti na ndu na gu sã du nga Gu baigä ahẽẽ du ringara yo: pai tipa ha na manga ha. Gu wiri buku nga ga baakpurasihe (gu vovo kekehe) du be Ronnie Vernooy, Bhuwon Sthapit, and Guy Bessette (parukäahẽẽ rogo aringara 2020).